Ken jij het nieuwe online dating?

Online dating, het heeft zijn voor- en zijn nadelen. Gelukkig zijn er inmiddels meer mogelijkheden dan simpelweg wat profielen bekijken en berichtjes sturen naar elkaar. Maar niet alle opties zullen iedereen evenzeer aanspreken. Wil jij daten, heb je geen zin om naar de kroeg te gaan, maar wil je wel met mensen kunne praten? Kies dan voor het nieuwe online dating van drankjedoen! Zij hebben een nieuw concept ontwikkeld dat het beste van de offline wereld en het daten via internet met elkaar combineert. Als jij graag nieuwe mensen wilt ontmoeten, op zoek bent naar een date of misschien wel de liefde van je leven, moet je dit zeker eens proberen!

Mogelijkheden online dating

Wilde je in het verleden iemand leren kennen, dan ging je naar de plaatselijke kroeg of je sloot je aan bij een vereniging – meer opties waren er eigenlijk niet. Met de komst van online dating veranderde er veel. Zo lag opeens heel Nederland voor je open, of eigenlijk zelfs de hele wereld! Als eerste ontstonden er datingsites waar je een profiel aan kunt maken en mensen een berichtje kunt sturen. Nog steeds wordt hier veel gebruik van gemaakt. Maar niet iedereen heeft zin in het opstellen van een profiel, het voelt vaak wat geforceerd, alsof jij jezelf in de markt aan het zetten bent. Met de komst van de smartphone veranderde online dating, er kwamen apps waarmee je eenvoudig op basis van een foto beslist of je meer over iemand wilt weten of niet. Dat werkt wel zo snel, maar wat zegt een foto nu eigenlijk? Daarmee weet je nog steeds niets over de persoon zelf. Bij drankjedoen besloten ze dat he anders kon en zij hebben een nieuwe vorm van online dating uitgedacht!

Speeddaten

Wat je bij hen doet, is eigenlijk een vorm van speeddaten, maar dan op basis van jouw voorkeuren. Je geeft aan wat jouw voorkeuren zijn wat betreft bijvoorbeeld:

  • geslacht
  • leeftijd
  • afstand tot jouw woonplaats
  • opleidingsniveau

Door dit in te vullen, gaat deze vorm van online dating vrij gericht, je zult alleen mensen ontmoeten die aansluiten bij jouw voorkeuren. Uiteraard moet je deze gegevens dus ook over jezelf invullen, zodat er koppelingen gemaakt kunnen worden. Hoe gaat het nu verder? Iedere zondagavond ga je naar de site van drankjedoen voor een soort van speeddate. Je zit dan niet tegenover elkaar in het café, maar ontmoet elkaar via het scherm. Het is dus een verrassing wie je tegenover je krijgt. Je praat twee minuten met elkaar en dan krijg je een melding in je scherm of je het gesprek wilt verlengen of dat je de avond voor online dating met iemand anders voort wilt zetten. Kiezen jullie allebei voor verlengen, dan krijg je een paar minuten om het gesprek voort te zetten. Na afloop daarvan krijg je de vraag: drankje doen? Kiezen jullie weer allebei voor ja, dan kunnen jullie elkaar berichten gaan sturen. Is het antwoord nee, dan krijg je de kans om weer verder te gaan met de speeddate en andere mensen te ontmoeten. Zo maakt drankjedoen online dating weer spontaan, gezellig en effectief!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn