Je eigen auto verkopen is makkelijker dan je denkt

Als je je auto moet verkopen, dan kan het zo zijn dat je denkt dat je daar veel tijd aan moet besteden. Toch hoeft dat helemaal niet zo te zijn als je kiest voor de juiste methode. De meest efficiënte methode is om de auto te verkopen via een autoverkoop site. De minst efficiënte methode zou zijn wanneer je je auto gaat verkopen via een ‘te koop’ bordje. Het hangt er dus een beetje vanaf wat je zelf wilt, waar je zin in hebt, hoeveel tijd je hebt en hoeveel haast je hebt met de verkoop van je auto. Als je bijvoorbeeld alle tijd hebt en als het in wezen niet uitmaakt wanneer je de auto verkoopt, dan kun je kiezen voor een bordje op de auto. Mocht er dan op een bepaald moment in de toekomst iemand voorbij komen die de auto wil kopen, dan kun je op dat moment je auto verkopen. Het kan dan zo zijn dat je je auto morgen verkoopt, maar het kan ook over een jaar pas gebeuren. Als de auto verder niet in de weg staat en als je het geld ook niet direct nodig hebt, dan is dit een prima methode. Alhoewel je natuurlijk ook van andere opties gebruik kunt maken als je geen haast hebt. Als je echter wél haast hebt, dan is deze bovenstaande methode niet toereikend. Je bereik is daarvoor simpelweg te beperkt. Alleen de mensen uit de buurt en de mensen die toevallig langskomen, zien immers het ‘te koop’ bordje. Je kunt dan dus beter gebruik maken van het internet. Je bereik is dan in ieder geval een stuk groter. Als je je auto gaat verkopen via Marktplaats, dan weet je ook zeker dat de mensen die langs komen ook echt op zoek zijn naar een auto. Alle mensen die langs je huis rijden zijn uiteraard lang niet allemaal op zoek naar een auto. Maar die mensen die je advertentie bezoeken op de website zijn uiteraard allemaal op zoek naar een auto. Nadeel is wel dat je op deze manier zelf uiteindelijk de auto moet verkopen. Dus je krijgt te maken met mensen die onzinnige bedragen bieden. Je krijgt te maken met mensen die enthousiast lijken en dan opeens niets meer laten horen. Vervolgens moet je mensen uitnodigen en die komen dan bij je huis om de auto te bekijken. Dus als je dat wilt voorkomen dan kun je je auto beter verkopen via een website zoals autoinkoopspecialist.nl. Hoe dat werkt lees je hieronder.

Je auto verkopen kan sneller dan je denkt via autoinkoopspecialist.nl

Als je je auto het liefste zo snel mogelijk wil verkopen, dan kun je dat regelen via autoinkoopspecialist.nl. Je kunt je auto dan in drie stappen verkopen en eigenlijk hoef jij alleen tijdens de eerste stap actie te ondernemen. Je kunt op de volgende manier je auto verkopen via autoinkoopspecialist.nl:

  • Je meld je auto aan door het invullen van je kenteken of door handmatig het merk en model in te vullen. Daarna heb je ook nog een mogelijkheid om meer informatie over de auto toe te voegen.
  • Je aanmelding wordt daarna automatisch gecontroleerd en vervolgens in de autoveilig geplaatst.
  • Vervolgens krijg je binnen 24 uur het hoogste bod toegestuurd.

Daarna kun je zelf bepalen of je akkoord gaat met dit bod. Mocht dat niet zo zijn, dan ben je nergens toe verplicht. Ga je akkoord, dan kun je meteen een afspraak maken voor de afwikkeling.

Neem contact op voor meer informatie

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even op de site kijken of contact opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn