HK Living voor originaliteit

Steeds meer woninginrichtingen lijken sterk op elkaar, dat komt doordat veel mensen hun interieurartikelen kopen bij dezelfde grote woonwinkels. Wilt u dat uw woning er origineel uitziet? Kies dan eens voor producten van een ander merk, bijvoorbeeld van HK Living. Waarom is het nu zo belangrijk om een eigen stijl in huis te creëren? In de eerste plaats natuurlijk omdat u zich er thuis wilt voelen, uw interieur moet bij u passen, het moet als een warme deken voor u voelen als u thuiskomt. Voor sommige mensen lukt dat met artikelen van woongiganten, anderen zien daarin hun eigen stijl niet weerspiegeld en zij kiezen liever voor merkartikelen van HK Living of een ander woonmerk. Een andere reden om een eigen stijl te creëren, is omdat u zich wilt onderscheiden van anderen. U wilt niet dat het er bij u thuis net zo uitziet als bij veel anderen. Als u kiest voor HK Living, dan kunt u er zeker van zijn dat u een geheel eigen interieur creëert. De meeste mensen kiezen immers voor het kopen bij een grote woonketen, omdat dit gemakkelijk is en vaak denken zij dat dat ook de enige manier is om betaalbare interieurartikelen aan te schaffen. Door juist niet voor deze grote woonketens te kiezen, zorgt u er op een eenvoudige manier voor dat uw huis er anders uit zal gaan zien dan dat van anderen. Uiteraard hoeft niet alles in uw woning te komen uit de collectie van HK Living, het is heel goed mogelijk om hun producten te combineren met die van andere merken. Juist het combineren van verschillende merken met elkaar, zorgt ervoor dat u uw eigen stijl creëert en dat u zich onderscheidt van anderen. De woonartikelen van HK Living zijn een uitstekende manier om uw eigen interieurstijl te creëren.

Dit is HK Living

Het merk HK Living is een product van Nederlandse bodem, het is opgericht door twee vrienden die graag meer hun eigen stijl terug zouden willen zien in woonartikelen. Hun artikelen kenmerken zich in de eerste plaats door een uitstekende kwaliteit, koopt u iets van dit merk, dan kunt u er zeker van zijn dat het vele jaren mee zal gaan en er mooi uit zal blijven zien. De hoge kwaliteit is dus een van de redenen om juist voor HK Living te kiezen. Hoewel dat natuurlijk erg belangrijk is bij de aanschaf van woonartikelen, wilt u ook graag dat het uiterlijk van de producten aansluit bij uw eigen stijl. Hoe is hun stijl nu het best te omschrijven? De interieurartikelen van HK Living onderscheiden zich door de combinatie van oud en nieuw die er in te zien is. Voor hun ontwerpen laten zij zich namelijk inspireren door het verleden en dit combineren zij met de laatste trends. Hoewel zij dus zeker met hun tijd meegaan, hebben zij tegelijkertijd toch een heel eigen stijl en daardoor zijn hun artikelen zeer herkenbaar. Het is oud met een moderne twist. Hun specifieke stijl is ook heel goed te omschrijven als industrieel en stoer, maar toch met een frisse twist. Dit maakt HK Living zeer geschikt voor moderne interieurstijlen, maar ook in een meer romantische inrichting passen hun meubels en accessoires heel goed. De artikelen laten zich heel goed combineren met heel veel verschillende stijlen. Wat voor soort woonproducten ontwerpen ze nu precies bij HK Living? Zij maken meubels, zoals opbergkisten, stoelen en kasten, maar ook voor accessoires zit u bij hen goed. Van kussens tot kapstokhaken en van broodplanken tot vloerkleden, u kunt het bij hen allemaal vinden. Zij bieden dus een zeer brede range aan woonproducten aan.

Koop bij Label 123

Lijken de artikelen van HK Living u ook mooi en zou u graag eens willen zien hoe hun stijl er nu precies uitziet en wat voor producten zij allemaal maken? Dan bent u bij Label 123 aan het juiste adres. Deze online woonwinkel heeft namelijk een zeer ruime collectie van dit merk, waardoor u op uw gemak thuis kunt bekijken of HK Living nu echt iets voor u is en of het goed past bij uw eigen smaak en stijl. Ziet u iets wat u mooi vindt, dan kunt u dit meteen bestellen, zodat u er thuis snel van kunt genieten. HK Living is echter maar een van de woonmerken waar u bij deze online woonwinkel voor terecht kunt. U vindt bij hen bijvoorbeeld ook ruime collecties van:

  • Zusssie
  • Uashmama
  • Storebror
  • Knit Factory

En daarnaast kunt u bij hen uiteraard ook terecht voor de handgemaakte artikelen die zij zelf maken. Natuurlijk zit er tussen de verschillende merken verschil in stijl, maar ze hebben ook allemaal een belangrijke overeenkomst, hun woonproducten zijn goed te combineren met andere merken en zijn in veel verschillende woonstijlen te gebruiken. Net als HK Living kunt u dus ook de artikelen van de andere woonmerken gebruiken als complete inrichting, als basis of juist om te combineren met andere stijlen en merken. Of u nu zoekt naar meubels of naar accessoires, bij Label 123 kunt u het allemaal vinden. Zij hebben daarnaast ook nog een fashionafdeling, waar u terecht kunt voor sieraden, tassen, sjaals en horloges. Bovendien vindt u bij hen de fijnste zeep van Puur Zeep. Tot slot bieden zij ook nog een afdeling met kantoorproducten, zoals papieren tasjes, stempels, lint en touw. Naast de prachtige producten van HK Living vindt u bij Label 123 dus nog veel meer moois.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn