Het Jablotron alarmsysteem is het neusje van de zalm

Zoekt u een goed alarmsysteem dat zowel uw huis, bedrijf, kantoor als uw garage kan beveiligen? Kies dan voor het merk “Jablotron”. U kunt de Jablotron Oasis bijvoorbeeld aanschaffen. Hopelijk doet u dat via onze website want wij leveren diverse aantrekkelijke garanties:

  • Wij doen aan express levering. Dat betekent dat u zelfs na 17.00 uur kunt bestellen om het morgen al in huis te hebben! Sterker nog, als u voor middernacht bestelt dan wordt het de komende werkdag al bij u thuisbezorgd.
  • Als uw bedrag boven de €70 uitkomt dan sturen we de Jablotron naar u op zonder dat er verdere verzendkosten aan verbonden zijn.
  • U krijgt van mr-beveiliging.nl maar liefst 30 dagen bedenktijd. Mocht u niet tevreden zijn dan krijgt u uw geld terug of kunt u een ander type van Jablotron uittesten.
  • U kunt onze klantenservice tijdens werkdagen en op zaterdag telefonisch tijdens kantooruren bereiken. En anders kunt u natuurlijk een e-mail sturen.

Een Jablotron alarmsysteem bestellen en bevestigen is vrij eenvoudig. We leveren er een handig instructieboekje bij en uiteraard kunt u ons tijdens de installatie contacteren. Geef aan welk type u wilt hebben, vul uw adresgegevens in en betaal via PayPal, iDEAL of uw creditcard. U ontvangt een bevestiging in uw inbox en uiteraard laten we het u weten als het pakketje onderweg is.

Jablotron waarschuwt u bij inbraak en brand

De Jablotron is veelzijdig en kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. Het systeem kan worden uitgerust met draadloze bedieningspanelen, camera’s en rookmelders. U kunt er een stil alarm op plaatsen. Bij onraad gaat er een signaal naar de meldkamer en dan nemen we contact met u op en uiteraard ook met de politie. Wilt u liever een luid geloei om insluipers af te schrikken dan is dat ook zeker een optie. De detectoren in uw huis kunnen zowel in de tuin als in iedere kamer worden opgehangen. Na plaatsing kunt u daar eenvoudig verandering in aanbrengen als u het idee hebt dat een locatie rond uw pand niet goed beveiligd is. Wist u dat u het bedieningspaneel met meer dan 50 componenten kunt uitbreiden? Het is zelfs mogelijk om een app van Jablotron te installeren op uw smartphone en tablet. Bij onraad krijgt u direct een melding op uw telefoon en u kunt handmatig het alarm uitzetten of juist instellen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of gaat slapen. De Jablotron is van alle markten thuis. U krijgt maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie bovenop uw maand retourrecht.

De diverse systemen zijn te gebruiken voor uw woonhuis en bedrijf

Als u graag een Jablotron systeem wilt installeren dan kunt u daar hulp bij vragen. Op de afgesproken dag komt er dan een ervaren monteur van ons bedrijf u helpen bij het opzetten van uw systeem. Wilt u eerst de kat uit de boom kijken en de verschillende systemen van Jablotron of van andere merken uitproberen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom in Nieuwe Wetering. Om uw huis of bedrijfspand optimaal te beveiligen verkopen we diverse accessoires naast deze alarmsystemen. Zo kunt u losstaande kluizen kopen net als camerasystemen. Wilt u uw deurwerk optimaliseren? Koop er dan deurcilinders en deurbeslag bij. Rookmelders en hittemelders zijn apart te bestellen en zoals we al eerder zeiden zijn deze detectoren op het alarmsysteem aan te sluiten. Zo maakt u van uw alarmsysteem een multifunctioneel apparaat. Bescherm uw zuurverdiende spullen in huis tegen inbraak door met ons in zee te gaan. Dan weet u zeker dat de inbreker op heterdaad wordt betrapt door de politie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn