Het beste adres voor uit uitbesteden van een rondzeefdruk

Rondzeefdruk is een speciale techniek waarbij men een afbeelding kan drukken op een cilindrische vorm. Het is een hele handige druktechniek omdat het met behulp van deze techniek mogelijk is om op objecten te drukken die buiten het bereik van normale druktechnieken vallen. Rondzeefdruk is er speciaal voor cilindrische objecten, en ideaal voor het aanbrengen van een merk of reclame-uiting op het object. Denk maar eens aan:

  • bidons
  • emmers
  • maatbekers
  • glazen
  • mokken
  • thermobekers

Al bovenstaande objecten kunnen eenvoudig bedrukt worden met behulp van rondzeefdruk. En het mooie is dat het ook nog eens mogelijk is om meerdere kleuren te gebruiken, net als bij een normaal, plat, drukproces. 

De techniek achter een rondzeefdruk

Het bedrukken van vormen die niet plat zijn vereist een speciale techniek. Wat het meeste gebruikt wordt bij rondzeefdruk is zeefdruk. Dit is een manier om een afbeelding over te brengen op een object, met behulp van bepaalde, voorgestanste vormen in een zeef. De afbeelding word als het ware op het object aangebracht, doordat de afbeelding is uitgestanst uit de zeef en er vervolgens inkt of verf overheen is aangebracht. Na het verwijderen van de zeef blijft de verf achter op het object en is de afbeelding gedrukt. Deze techniek maakt het mogelijk om cilindrische objecten, zoals alle bovengenoemde voorbeelden, te drukken. Als je cilindrische producten wilt produceren of inkopen, en deze wilt bedrukken met jouw logo of reclame-uiting, denk dan eens aan VK print. (https://www.vkprint.nl) VK print is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse druktechnieken, waarvan de rondzeefdruk er één van is. Je kunt bij ze terecht om een groot aantal cilindrisch gevormde producten te bedrukken, zoals bouwemmers, kunststof glazen en thermobekers. VK print verzorgt dan het gehele drukproces, inclusief mallen, verf en natuurlijk de bedrukking zelf. Met VK print heb je een ervaren en professionele partner die jouw drukproces tot in de puntjes regelt, met oog op een scherp en professioneel resultaat. 

Alle diensten van VK print

Naast rondzeefdruk kun je ook bij VK print terecht voor allerlei andere druktechnieken. Misschien wil je namelijk helemaal geen cilindrische vormen laten bedrukken, maar platte elementen, of zelfs textiele objecten zoals t-shirts of theedoeken. Ook dit is allemaal mogelijk bij VK print. Ze maken namelijk naast rondzeefdruk ook gebruik van een aantal andere technieken om te drukken, namelijk: vlakzeefdruk, tampondruk, tamponprint, blinddruk en transferdruk. Zoals je ziet is er voor elk object dat je wilt laten bedrukken wel een ideale manier om dit te doen, en kun je hiervoor terecht bij VK print. Vlakzeefdruk is bijvoorbeeld ook een manier om te zeefdrukken. Het mooie aan zeefdrukken is dat het geschikt is voor een groot scala aan producten, waarvan je misschien in eerste instantie denkt dat ze niet te bedrukken zijn, zoals winkelmandjes. Echt vrijwel elk product en nagenoeg elk materiaal kan worden gezeefdrukt. Alle soorten textiel (mits ze niet teveel textuur hebben,) broodtrommels, strandballen (ondanks dat ze rond zijn,) paraplu’s en iphone-hoesjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een print op laten drukken met behulp van zeefdruk. VK print is gespecialiseerd in deze mooie, hele oude techniek, en neemt het drukproces dan ook graag voor je uit handen. Het is een goede optie om zeefdruk te gebruiken voor uw bedrijf, denk maar eens aan allerlei promotieartikelen zoals canvas tasjes, displays en wijnkistjes. Je kunt met behulp van de zeefdruktechnieken van VK print de mooiste promotieartikelen en relatiegeschenken laten maken. Daarmee maak je als bedrijf meteen een goede indruk. Denk voor een mooie zeefdruk dus eens aan VK print!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn