Heeft u ook interesse in een USB Stick 3.0 voorzien van uw logo?

Heeft u interesse in een USB stick 3.0, dan hoeft u hiervoor niet naar een feitelijke winkel. Een USB Stick 3.0 kunt u namelijk heel eenvoudig bestellen via het internet. Dit biedt diverse voordelen. Ten eerste heeft u vaak de keuze uit een zeer groot assortiment vol met interessante producten. Deze zijn overzichtelijk weergegeven, waarbij u kunt zoeken in diverse categorieën. Daarbij krijgt u vaak te maken met een goede service, zoals persoonlijke hulp bij brandende vragen. De website Usbwereld.nl is hier en goed voorbeeld van. Hier vindt u dé USB stick 3.0 waar u naar zoekt, zoals de populaire USB Stick 3.0 Alu. High Speed. Deze is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en daardoor een uitstekende keus met het oog op het milieu. Het is overigens goed om te weten dat u een USB stick 3.0 herkent aan de blauw gekleurde chip, welke past in een speciale 3.0 USB poort van uw laptop. De voordelen even op een rijtje om uw USB stick 3.0 aan te schaffen via deze webshop:

  • USB Sticks in uw gewenste vorm
  • Snelle levering, al vanaf 50 stuks
  • Lage opstartkosten
  • 3 jaar fabrieksgarantie
  • Kwaliteitschip: Toshiba of Intel

Bezoek vooral de website om de mogelijkheden te bekijken. U zult verrast zijn over het aanbod.

Waarom een USB Stick 3.0 zo ideaal is

Wanneer u bepaalde bestanden graag met u mee zou willen nemen, dan is het uiteraard niet nodig om daarvoor de hele computer of laptop mee te sjouwen. Er bestaan op het moment veel verschillende mogelijkheden om veilig uw belangrijke bestanden op te kunnen slaan. Een goed voorbeeld hiervan is de USB stick 3.0. Een USB stick is een ideale manier om een groot aantal bestanden op kwijt te kunnen. Niet alleen worden ze gebruikt door de zakelijke markt, ook scholieren weten er natuurlijk wel raad mee. Ze gebruiken de sticks om werkstukken op te kunnen slaan, welke ze vervolgens met een stick mee naar school kunnen nemen om met een groepje verder te kunnen werken aan het werkstuk. Is er thuis een probleem met de printer, dan is het een kleine moeite om datgene wat er geprint moet worden even op een stick te plaatsen en mee te nemen naar iemand die wél een goede printer tot zijn of haar beschikking heeft. USB sticks zijn allang niet meer te verkrijgen in slechts één vorm. We kennen natuurlijk allemaal het rechthoekige staafje waarmee het allemaal is begonnen, maar vandaag de dag zijn er veel meer mogelijkheden qua vorm. U kunt kiezen uit de meest uiteenlopende vormen, waarop u ook nog eens het logo van uw bedrijf kunt laten bedrukken. Het is dus niet verwonderlijk dat vele ondernemers kiezen voor deze wijze van reclame maken. USB Sticks komen nu eenmaal eigenlijk altijd van pas en mensen hebben ze dus ook veel in de hand. Kies voor een opvallende vorm die er echt uitspringt en als geen ander uw bedrijfscategorie uitbeeldt. Hierbij kunt u ook kiezen uit verschillende materialen. Eigenlijk zijn de mogelijkheden zo groot dat we ze niet allemaal kunnen benoemen in deze tekst. U kunt niet alleen kiezen uit verschillende vormen, ook de opslagcapaciteit verschilt per product. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een USB Stick 3.0 met een opslagcapaciteit van 1 GB. Dit klinkt misschien weinig, maar 1 GB kan echt al ruim voldoende zijn wanneer u er vooral tekstbestanden op wilt kunnen plaatsen. Plaatst u er namelijk met name tekstbestanden op, dan kunt u oneindig veel bestanden op een USB Stick 3.0 zetten. Tekstbestanden vragen relatief weinig ruimte. Anders is het wanneer u vooral grote bestanden erop wilt kunnen plaatsen, zoals foto’s en video’s. Vooral video’s vragen zeer veel ruimte. Dan is het slim om niet te kiezen voor een USB Stick 3.0 met een capaciteit van slechts 1 GB, maar bijvoorbeeld voor een USB Stick 3.0 met een capaciteit van 64 GB. Op een USB Stick 3.0 met 64 GB kunt u probleemloos grote bestanden plaatsen. Natuurlijk is niet alleen de grootte van een USB Stick 3.0 belangrijk, want u wilt ook graag dat de bestanden snel geladen kunnen worden. Weinig is zo vervelend als bestanden die erg traag geopend worden en u kostbare tijd moet verspillen met wachten.

Een supersnelle stick met een kwaliteitschip

De 3.0 van de USB Stick 3.0 staat voor de snelheid waarmee er bestanden gelezen worden en worden geüpload naar de stick. Behalve de 3.0 kunt u ook kiezen voor de 2.0. Logischerwijs is de 2.0 trager dan de 3.0. Wilt u dus gaan voor de hoogst mogelijke snelheid, dan adviseren we u om te kiezen voor de 3.0. Dit is extra het aanbevelen waard wanneer u de stick dagelijks wilt gaan gebruiken. Intensief gebruik vraag om een product dat kan voldoen aan uw hoge verwachtingen. Bent u van plan om de stick zo nu en dan te gebruiken, dan kunt u wellicht ook prima een 2.0 gebruiken. Een USB Stick 3.0 kunt u het beste aanschaffen via de website Usbwereld.nl. Het biedt namelijk diverse voordelen om hier uw sticks aan te schaffen. Zo bent bijvoorbeeld verzekerd van zeer goede kwaliteit. Alle sticks bevatten namelijk een kwaliteitschip van gerenommeerde merken als Toshiba en Intel. Het is mogelijk dat u tussen het zeer ruime assortiment alsnog niet de stick van uw keuze vindt. In dat geval is het een goed idee om gebruik te maken van de contactgegevens die u op de website kunt vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn