Geef je kat het plezier van een krabpaal via krabpaal.nl

Als je een poezenbeest in huis hebt rondlopen, dan is dat natuurlijk heel erg gezellig. Je kunt altijd even knuffelen (als de kat daar zin in heeft) en het is uiteraard ook gewoon leuk om alle rare fratsen die de kat uithaalt te bekijken. De aanwezigheid van zo’n pluizig beestje zorgt er dan ook voor dat de stressniveaus dalen. Zelfs wanneer je alleen bent in je eigen huis, dan zorgt je poes ervoor dat je je eigenlijk nooit echt alleen kunt voelen. Poezen voelen vaak ook aan wanneer je last hebt van stress of spanning en proberen dit dan juist weg te nemen door je af te leiden of door naast je te gaan zitten. Het hebben van een kat of poes is dan ook heel fijn en kan je algemene gevoelens van welzijn zeker bevorderen. Maar dit alles wil natuurlijk niet zeggen dat je helemaal geen nadelen ondervindt van het hebben van een kat. Je moet een kat eerst zindelijk maken en voordat dat zover is, kunnen er in huis nog wel eens wat ongelukjes gebeuren. Daarnaast mogen katten ook graag krabben en als je (nog) geen krabpaal in huis hebt, dan moeten je meubelen eraan geloven. Een kat kan je nog zo schattig aankijken, maar dat neemt niet weg dat de bank is geruïneerd. De kat zelf kan daar niet zo veel aan doen, want deze moet af en toe gewoon zijn nagels scherpen en zijn lichaam even stretchen. Dus als jij als baasje van de kat geen mogelijkheden aanbiedt voor de kat om zijn nagels te scherpen, dan kun je uiteraard rekenen op schade in je huis. Daarom is het zo belangrijk om een krabpaal te kopen voor je kat, zodat deze in huis altijd de mogelijkheden heeft om zijn nagels te scherpen. Buiten zijn er vaak genoeg bomen en andere oppervlakken waar een kat zijn nagels in kan zetten. Binnen zijn die oppervlakken er dus ook, alleen wil je juist dat de kat zijn nagels daar niet in zet. Met een krabpaal bepaal je zelf waar de kat terecht kan voor het scherpen van de nagels. Soms is er nog wel wat training voor nodig om ervoor te zorgen dat de kat de krabpaal ook daadwerkelijk in gebruik neemt. Katten zijn net als mensen gewoontedieren. Dus als de kat reeds gewend is aan de bank voor het scherpen van de nagels, dan zal het daar niet direct van afwijken wanneer er opeens een krabpaal in de woning staat. Om die reden is het dan ook goed om meteen als je een kat in huis haalt ook een krabpaal te halen. 

Surf naar krabpaal.nl en bestel online een mooie krabpaal

Indien je op zoek bent naar een mooie krabpaal voor je kat, dan kun je deze heel gemakkelijk bestellen via de bovenstaande website. Je hoeft dan ook niet naar een dierenwinkel te reizen en kunt alles vanuit huis online regelen. Dat geldt voor krabpalen, maar ook andere artikelen zoals: 

  • Krabtonnen
  • Kattenmeubels 
  • Krabplanken

Ontdek alles wat je moet weten via de website

Mocht je meer willen weten over de artikelen of over zaken als verzending en retourneren, dan kun je gelijk even een kijkje nemen op de website. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn