Eenvoudig versieren met kerst netverlichting

Buitenverlichting met kerst is voor velen een echte must. Het geeft uw huis een gezellig tintje en maakt de straat daarbij ook wat vrolijker tijdens de feestdagen. Een gemakkelijke manier om dit te doen is door netverlichting om bijvoorbeeld uw struiken te plaatsen. Bij Kerstverlichting buiten kunt u uit een breed assortiment kerstverlichting kiezen zodat u u w huis helemaal naar uw smaak kan aankleden tijdens de donkere dagen. Kerstverlichting buiten is de nummer 1 webshop en kerstverlichting groothandel voor zowel Nederland als België. Ze hebben speciaal voor u kerstverlichting beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Er is daarnaast een selectie voor u gemaakt van de mooiste en beste kwaliteit buitenverlichting voor de kerst die op dit moment beschikbaar is op de markt. 

Kerst netverlichting

Netverlichting voor in de tuin of aan de buitenkant van uw huis is de ideale kerstverlichting om struiken, objecten en oppervlakken mooi egaal mee te verlichten. De kernlampjes staan allemaal netjes op dezelfde afstand van elkaar zodat het geen grote puinhoop lijkt en uw huis een mooi aanzicht heeft. De verlichting in net vorm is daarbij ook nog koppelbaar en u kunt het zowel buiten als binnen gebruiken. Netverlichting wordt vooral veel gebruikt door professionele kerstverlichting installateurs om lichttapijten en adembenemende sterrenhemels te creëren. Direct al bij het in handen hebben van deze net kerstverlichting zult u merken dat de verlichting van goede kwaliteit is en de snoeren jarenlang mee zullen gaan. Doordat de netverlichting koppelbaar is kunt u met het systeem gemakkelijk meerdere lichtnetten aan elkaar koppelen en op elkaar afstemmen voor grotere oppervlakken of voor het verlichten van meerdere objecten via maar een enkele stekker. 

LED verlichting

Met de netverlichting van Kerstverlichting buiten zult u veel energie besparen, zij leveren namelijk hoofdzakelijk energiezuinige led kerstverlichting buiten lichtsnoeren met het energielabel A. Dit betekent ook wel dat u wel tot 90% minder energieverbruik heeft dan bij gebruik van traditionele kerstverlichting met gloeilampen. Vooral bij bijvoorbeeld een omvangrijke boomverlichting of een ander groot object dat veel kerstlampjes nodig heeft zal u deze energiebesparing in uw portemonnee opmerken. 

Nu zult u zich misschien afvragen of de led verlichting dan niet zo’n koud wit licht zal uitzenden, niet iedereen houdt daar eenmaal van. Geen zorgen! Want de led kerstverlichting is uitgerust met led lampjes in echt warm wit. De lichtkleur van de lichtsnoer of netverlichting lijkt hierdoor sprekend op de sfeervolle traditionele kerstverlichting met gloeilampjes. Heeft u toch liever koud wit licht? Dan is dat ook beschikbaar. 

Deze led verlichting in combinatie met netverlichting zal u een aantal voordelen opleveren:

  • Door de led lampjes zal u veel geld besparen op energieverbruik
  • Led verlichting gaan zo ongeveer 10 keer langer mee met een levensduur van 20.000 tot 30.000 branduren dan de ouderwetse kerstverlichting voor buiten met gloeilampen
  • De Led lampen geven nauwelijks warmte af en hebben een stootbestendige constructie waardoor ze ideaal zijn voor buitengebruik
  • Met de netverlichting is het gemakkelijker om grote oppervlakken en objecten snel en eenvoudig sfeervol aan te kleden

Dus wilt u uw huis een leuk tintje geven en een mooi aanzicht voor de buitenwereld? Dan is kerstverlichting in netvorm met led lampjes ideaal voor u. Schaf eenvoudig uw netverlichting aan met 2 jaar garantie bij Kerstverlichtingbuiten.com!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn