Een lange afstand relatie met Lovense

Lovense is een merk dat verschillende seksspeeltjes produceert die het ongemak van een lange afstand relatie verminderen. Voor veel stellen is het vervelend wanneer ze elkaar niet vaak kunnen zien. Bijvoorbeeld doordat een van de twee in het buitenland woont voor werk. Een leuke manier om dan toch intiem met elkaar te zijn is het gebruik van Lovense producten. Deze producten bestaan voornamelijk uit interactieve smartphone seksspeeltjes. De meeste speeltjes van dit merk zijn pas sinds 2013 op de markt, maar nu al een groot succes. De producten worden veelvuldig verkocht en zijn dan ook echt een hit bij mensen die een relatie hebben met iemand in het buitenland. In dit jaar kwamen de Max Teledildonic Masturbator en Nora Teledildonic Rabbit Vibrator op de markt. Beide modellen zijn zeer gewild. U kunt deze producten van Lovense kopen via hotstuff.nl. Hier vindt u een grote hoeveelheid aan verschillende seksspeeltjes. De Masturbator en Vibrator werken door middel van bluetooth. Hierdoor is het mogelijk om een soort van interactie te voeren vanuit verschillende werelddelen. Deze zogenaamde aanraking op afstand is revolutionair. De producten van Lovense zijn dan ook heel nieuw, zowel qua ontwerp als idee. U kunt deze speeltjes dus via de mobiele telefoon bedienen, dat kunt u gegarandeerd niet met een ander seksspeeltje! Wanneer u bestelt via Hotstuff bent u verzekerd van veel voordeel:

  • Veel mogelijkheden voor betaling
  • Een discrete verpakking
  • Zeer snelle bezorging bij u thuis

U vindt bij Hotstuff heel veel verschillende soorten seksspeeltjes voor zowel mannen als vrouwen. Waaronder dus de geweldige producten van Lovense. Met Lovense haalt u niet alleen revolutionaire speeltjes in huis, alles is ook van hoge kwaliteit en ze gaan dus zeer lang mee. Dat is wel zo handig, want u wilt natuurlijk niet steeds een nieuw exemplaar kopen. De producten van Lovense zijn te koop voor een zeer voordelige prijs. Hierbij kunt u denken aan 100 euro of minder. Voor het geld hoeft u het dus zeker niet te laten. Met Lovense komen u en uw partner ook op afstand dichter tot elkaar.

Lovense producten voor een goede prijs

De producten van Lovense zijn helemaal niet duur. Het allernieuwste model is zelfs nog voordeliger dan de twee modellen die al eerder op de markt kwamen. Lovense heeft als nieuwste seksspeeltje recentelijk de Lovense Lush vibrerende bullet vibrator uitgebracht. Dit seksspeeltje werkt net als de andere twee via de smartphone en is via bluetooth in verbinding te brengen met de mobiele telefoon van uw partner. Deze interactieve speeltjes zorgen er voor dat u intiem kunt zijn met uw partner terwijl er een grote afstand tussen u beide is. Wat vooral bijzonder is aan de Lovense Lush vibrerende bullet vibrator, is dat deze door middel van crowdfunding is gerealiseerd. Met een goede campagne is er veel geld gedoneerd voor dit nieuwe speeltje. Door het grote bedrag dat is opgehaald, is het ook mogelijk om het product in grote getale te produceren. Voor een prijs van nog geen 90 euro is het ook heel voordelig. Zeker de moeite waard om dit nieuwste seksspeeltje op de markt snel uit te gaan proberen. Ook dit nieuwste model van Lovense is te koop bij Hotstuff. Hotstuff zorgt voor een bezorging waarbij aan het pakket niet te zien is waar u iets besteld heeft. Dat is natuurlijk wel zo handig wanneer u net niet thuis bent en het pakje bij de buren wordt bezorgd. U wilt niet dat de buurvrouw gezellig rond gaat vertellen dat u net een nieuwe vibrator heeft gekocht. Dat is ook nergens voor nodig natuurlijk. U kunt de bestelling laten bezorgen op zo’n manier dat zelfs de postbode niet goed doorheeft wat er in het pakket zit. Wanneer u liever eerst even de producten in het echt bekijkt is het aan te raden om eerst naar de winkel te komen voordat u online uw bestelling plaatst. Hier vindt u alle modellen van Lovense uitgestald en kunt u aan de ervaren medewerkers vragen stellen over de werking van deze seksspeeltjes. Het zal natuurlijk in het begin even wennen zijn om via bluetooth verbinding te maken op dit gebied, maar zodra u weet hoe het werkt is het alleen maar heel erg leuk.

Snel uw producten bestellen

Om snel uw producten van Lovense online te bestellen kunt u meteen het winkelwagentje vullen. Zodra uw bestelling is geplaatst wordt er zorg voor gedragen dat de gekozen producten zo snel mogelijk bij u thuis worden bezorgd. Als u voor 18.00 uur bestelt, heeft u de producten meestal de volgende dag al in huis. U kunt dan snel met uw partner de speeltjes gaan proberen. Bestelt u producten voor een totaalbedrag van meer dan 80 euro? Dan hoeft u zelfs helemaal geen verzendkosten te betalen. Het is dus verstandig om even verder te kijken wanneer u net onder dit bedrag uitkomt en meteen alles te bestellen dat u graag wilt hebben. Het is zonde om een aantal dagen later weer een nieuwe bestelling te plaatsen en opnieuw de verzendkosten te moeten betalen. Ook wanneer u in het buitenland woont is het mogelijk om uw pakket toegestuurd te krijgen. Hieraan zijn dan wel hogere verzendkosten verbonden, maar uw partner hoeft de seksspeeltjes niet zelf nog eens naar u te sturen en dat is wel zo makkelijk. Kijk dus snel op de website en bestel de producten van uw keus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn