Een interessant televisieprogramma van Leo Houkamp

succesaantafel - Leo HoukampSinds 2015 wordt op RTL 7 het programma van Leo Houkamp uitgezonden. Dit programma stelt op een bijzondere wijze verschillende zakelijke kwesties aan de kaak. In de studio worden door de presentator allerlei vragen gesteld aan belangrijke personen in de financiële wereld. Op deze manier komt er veel informatie naar boven, hetgeen tot een spannend interview maakt. Veel mensen kijken dan ook naar dit programma van Leo Houkamp. Door de goede dialogen en de interessante gespreksstof komt er veel naar boven en is elke aflevering weer net zo goed als de vorige. Met de programma’s van Leo Houkamp heeft RTL 7 een goede nieuwe opzet binnengehaald. De gasten die in het programma verschijnen variëren uiteraard. De ene keer kan er een goede zakelijk leider aan tafel zitten, de andere keer gaat het om een interessante analist. Hierdoor blijft het programma dynamisch. Ook de vele discussies tussen de gasten zijn een feest om aan te zien. Leo Houkamp zorgt er voor dat de gesprekken altijd op een zo goed mogelijke manier worden geleid. Iedereen krijgt dus de kans om zijn of haar woordje te doen en dat zorgt voor een aangename sfeer. Het is echt een programma waar u veel van weet. Er komen dan ook steeds veel dingen uit de zakelijke wereld naar voren die niet bekend waren bij een grote groep mensen. Deze insider informatie weet Leo Houkamp altijd weer aan zijn gasten te onttrekken. U kunt dus veel van dit programma verwachten en het is goed dat het al lange tijd te zien is voor een breed publiek. Wilt u ook eens naar dit programma gaan kijken? Dat kan. RTL 7 zendt het elke zondag uit om half 2 in de middag. Mocht u het echter om wat voor reden dan ook gemist hebben dan kunt u het programma uiteraard terugkijken op een moment dat het u uitkomt. Een herhaling wordt echter ook op de reguliere televisie uitgezonden. Elke zaterdag om 2 uur in de middag. U moet er dan natuurlijk wel even bij stilstaan dat het programma de zaterdag daarna pas wordt uitgezonden. Wanneer u het graag eerder terugkijkt is het ook mogelijk om via uitzendinggemist de aflevering van uw keuze te bekijken.

Succes aan tafel met Leo Houkamp

Het programma Succes aan tafel op RTL 7 is een heel goed programma voor mensen die graag wat meer willen weten over de zakelijke markt. Veel zakelijk leiders zijn in dit programma te gast om op een interactieve manier een deelname te geven aan het debat. De volgende gasten kunt u verwachten wanneer u dit programma eens gaat bekijken:

  • Ondernemers en zelfstandigen
  • CEO’s van grote bedrijven
  • Analisten en financiële experts

Al deze mensen samen zorgen voor een gevarieerde discussie waar iedereen op zijn of haar eigen vakgebied aan deelneemt. Het kan dus zo zijn dat er vragen worden gesteld door Leo Houkamp over de gang van zaken binnen een bedrijf of juiste over hoe zakelijk leiders de crisis te boven zijn gekomen. Dit zijn allemaal zeer interessante onderwerpen voor mensen die zelf niet in een onderneming zitten of die in een groot bedrijf werken, maar nooit hebben geweten hoe de top van het bedrijf nu eigenlijk te werk gaat. Daarnaast is dit programma natuurlijk in grote mate ook bedoeld om andere zakelijk leider een mooie inkijk te geven in hoe de anderen het er van afbrengen. Door informatie met elkaar te delen en samen in discussie te gaan is het af en toe veel beter om zelf ook de juiste stappen te zetten. U leert als financieel expert bijvoorbeeld heel veel van collega’s uit andere bedrijven. Deze discussies worden geleid door de presentator van het programma Leo Houkamp. Hij zorgt voor een goede verdeling en laat iedereen een zegje doen. Ook zijn er uiteraard één op één gesprekken waarbij er veel gevraagd wordt over de huidige gang van zaken binnen een bepaald bedrijf of binnen een bepaalde sector. De gasten komen elke keer weer uit het bedrijfsleven en zijn goed voorbereid op hetgeen ze te zeggen hebben. Hierdoor zijn de gesprekken zeker nooit saai en wordt er altijd leuke en vooral ook interessante informatie gegeven. De interviews met de gasten zijn zo danig samengesteld dat er op een goede manier informatie gegeven wordt over wat er gaande is binnen een bepaald bedrijf. Leo Houkamp heeft met dit programma een heel goed concept in handen.

Actualiteiten binnen de zakelijke markt

In het programma komen elke week veel gasten aan bod die vertellen over allerlei actualiteiten op de zakelijke markt. Ook gaat het vooral vaak over economie en hierdoor is er altijd veel stof tot praten. Met de analisten en ondernemers kan vaak een leuk gesprek worden gevoerd en daardoor is het een rijke discussie met veel goede gesprekken die ook alleen tussen de presentator en de gasten worden gevoerd. Leo Houkamp weet er steeds weer het beste uit te halen. Dit programma van hem is een echte topper. Hij weet er dan elke keer ook echt wat van te maken. Leo Houkamp stelt altijd de juiste vragen op het juiste moment waardoor er ook zeker geen vervelende stiltes vallen in de gesprekken. Leo Houkamp is als presentator wel wat gewend en daardoor blijft dit programma ook leuk. Zet op zondag middag dus ook de televisie eens aan en kijk alleen of met anderen naar dit dynamische programma van Leo Houkamp.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn