Deurcilinder

Hebt u goede sloten op uw deuren? Het is iets waar u vaak niet zo bij stil staat, het sluiten van een deur is immers een automatisme en over de kwaliteit van het slot denkt u vaak niet zo na. Toch is dit wel erg belangrijk, de kwaliteit van de deurcilinder is van groot belang. Beschikt u namelijk over een eenvoudig slot, dan zal het voor inbrekers een fluitje van een cent zijn om deze open te krijgen. Dit is toch eigenlijk wel een nachtmerrie van iedereen, thuiskomen en tot de ontdekking komen dat er bij u ingebroken is of nog erger, ‘s nachts opeens een inbreker in uw huis tegenkomen. Een deurcilinder is een veilig slot, waarbij u de kans op inbraken sterk vermindert. De politie raadt dan ook altijd aan om ter beveiliging van uw woning uw sloten eens na te lopen en te kijken of u sommige misschien beter kunt vervangen. Het hebben van een goede deurcilinder is natuurlijk niet alleen van belang bij woningen, ook voor bedrijven is dit natuurlijk belangrijk. Uiteraard neemt u voor uw bedrijf vaak nog veel andere veiligheidsmaatregelen, maar het begint allemaal met een goed slot op de deur. Want ook voor inbrekers geldt, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een goede beveiliging van een pand begint dus met het kiezen van een goede deurcilinder. Zo voorkomt u dat uw deur eenvoudig met een loper of een ander soort trucje geopend kan worden. Goede sloten voorkomen natuurlijk niet alle inbraken, er zijn immers meer manieren waarop kwaadwillenden een pand binnen kunnen komen. Maar het plaatsen of laten plaatsen van een goede deurcilinder is dus wel een goede start. Als u dit voor elkaar heeft, kunt u gaan kijken naar welke andere maatregelen er eventueel nog genomen moeten worden om de kans op een inbraak in uw woning of bedrijf zo klein mogelijk te maken.

Welke deurcilinder kiest u?

Wilt u een deurcilinder in uw deur gaan gebruiken, dan is het belangrijk om te weten dat er verschillende mogelijkheden zijn. Het eerste punt waarop ze verschillen, is de beveiligingsklasse die ze hebben. Er zijn verschillende SKG-klassen en het spreekt voor zich dat de duurste variant ook de variant is die de hoogste beveiligingsklasse heeft. Dit betekent dat het eigenlijk onmogelijk is om een dergelijke deurcilinder open te krijgen zonder de juiste sleutel. Een ander belangrijk punt om te weten, is dat er zowel gecertificeerde als niet gecertificeerde cilindersloten bestaan. Wat is nu het verschil? Bij de niet gecertificeerde kunt u heel eenvoudig een kopie van uw sleutel laten maken door deze aan een slotenmaker te overhandigen. Bij de gecertificeerde deurcilinder moet u eerst het certificaat overhandigen voordat er een kopie van de sleutel gemaakt wordt. U zult begrijpen dat de laatste versie een stuk veiliger is. Raakt u immers uw sleutelbos kwijt en kan iemand achterhalen bij welk huis deze hoort, dan is het maken van een kopie natuurlijk zo gebeurt en dan wordt het wel heel gemakkelijk om een huis binnen te komen. Dit voorkomt u met een certificaat. Dit geldt ook voor bedrijven, werknemers die over de sleutels van het bedrijf beschikken, kunnen deze bij de niet gecertificeerde modellen natuurlijk heel eenvoudig na laten maken en dit hebt u natuurlijk liever niet. Tot slot hebt u bij een deurcilinder de keus uit verschillend sluitende sloten en gelijksluitende. Wat houdt dit nu in? Bij de gelijksluitende hebt u op meerdere deuren in het pand een slot, maar allemaal beschikken ze over dezelfde deurcilinder en kunnen dus met dezelfde sleutel open gemaakt worden. Bij de verschillend sluitende sloten hebt u voor iedere deur een andere sleutel nodig. Op die manier kunt u bepaalde ruimtes in een pand dus extra beveiligen.

Postma en Postma

Bent u op zoek naar een goede deurcilinder? Dan bent u bij deur-cilindersloten.nl, onderdeel van Postma en Postma, aan het juiste adres. Zij hebben al jaren ervaring met dergelijke producten en u vindt bij hen dan ook een ruime keus op dit gebied. Zij zijn de juiste keus als het aankomt op de aanschaf van een deurcilinder omdat:

  • zij alleen producten van een topkwaliteit leveren
  • zij de scherpste prijzen bieden
  • zij hun producten altijd zeer snel aan u leveren
  • u bij hen profiteert van een levenslange garantie op de cilinders
  • u met hun instructies heel eenvoudig online de juiste cilindersloten kunt bestellen en ook zelf kunt monteren of demonteren

U kunt niet enkel voor een deurcilinder bij hen terecht, zij bieden nog veel meer zaken op het gebied van sloten, sleutels en ijzerwaren. Zij hebben een ruime ervaring op het gebied van het beveiligen van woningen en kunnen u hier dan ook heel goed bij helpen. U kunt bij hen bovendien niet alleen producten bestellen, zij bieden ook service aan huis. Zij kunnen uw woning compleet beveiligen, maar zij kunnen ook uw slot met deurcilinder voor u openen op het moment dat u uw sleutels verloren bent en niet meer in huis kunt komen. Doordat zij werken volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, kunt u vertrouwen op de kwaliteit die zij leveren. Op hun website vindt u alle artikelen die zij u kunnen leveren. Wilt u graag gebruik maken van hun installatie service? Neem dan contact met hen op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor de aanschaf van een deurcilinder bent u bij dit bedrijf dus absoluut aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn