De voordelen van een waterdispenser

Aqualight - WaterdispenserOp vele werkplekken is het heel gewoon: men loopt even naar de koffieautomaat en drinkt een kopje koffie. En omdat dit zo verslavend kan werken, gebeurt dit meerdere keren op een dag. Bovendien vindt dit elke dag plaats bij vele werknemers. Daarnaast is het ook zo dat ze erg vaak frisdrank uit de automaat halen. En dit lijkt hun productiviteit eventjes te verhogen, maar uiteindelijk stort die weer in of moeten ze nog een flesje halen… Dit kan een erg kostbare aangelegenheid zijn en daarom is een waterdispenser een beter idee. Een waterdispenser maakt het namelijk mogelijk om zonder al te veel gedoe een glaasje gekoeld water te nemen, dat niet alleen een stuk gezonder is, maar het is ook veel goedkoper. Een waterdispenser zorgt ervoor dat mensen eerder voor kraanwater kiezen in plaats van koffie of diverse frisdranken. En zo zorgt u ervoor dat de gezondheid van uw medewerkers veel beter gaat worden. De meeste soorten fris bevatten erg veel suikers, zoetstoffen of fructose. En die zijn uiteindelijk niet bevorderlijk voor de concentratie. Wie ervoor kiest om een heerlijk glaasje koud water te nemen, gaat een stuk frisser aan de slag. Verder is het dankzij een waterdispenser ook in een handomdraai mogelijk om een kopje thee te zetten, zonder dat men hier de waterkoker voor aan hoeft te zetten, hoeft te wachten tot het kookt en het dan pas in kan schenken. Een waterdispenser is bovendien ook nog eens heel erg geschikt voor het bereiden van soep. Wie een zakje oplossoep van thuis meeneemt, kan op het werk warm water uit de waterdispenser halen, waarna het soepje snel gereed is. En ook dit kost weinig tijd en is dus zo geregeld. En soepen, mits natuurlijk zonder kunstmatige smaakstoffen, zijn ook relatief gezond voor uw personeel. Als u er dus op een slinkse doch doeltreffende wijze voor wilt zorgen dat uw werknemers gezonder worden, productiever zijn en u minder budget wilt hoeven reserveren voor de drankjes, dan is een waterdispenser de ideale uitkomst. Natuurlijk is dit wel even een investering, maar die hebt u er – zoals u al hebt kunnen lezen in de bovenstaande tekst – zo weer uit gehaald. Kortom, u kunt niet meer om de aanschaf van een waterdispenser heen! En hij is niet alleen maar functioneel, maar kan ook een ware eyecatcher zijn. Maar dan moet u wel een hele goeie aanschaffen… Waar u dit kunt doen, leest u in de volgende alinea.

Bent u ook op zoek naar een goede waterdispenser?

Als u op dit moment zoekende bent naar een vertrouwd adres om een kwalitatief hoogstaande en ook nog eens mooi ogende waterdispenser te kopen, dan is het heel mooi dat wij u nu even treffen. Wij willen namelijk graag even van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over onze firma, Aqua Light. Wij geloven in de kracht van zuiver water en bieden daarom een fantastische waterdispenser aan iedereen aan die hem maar wil hebben voor op kantoor. Wij durven met recht te zeggen dat onze artikelen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en ook nog eens in het oog springen. Ze zijn strak ontworpen, zodat hij op geen enkel kantoor zal misstaan. Onze dispensers hebben zowel de mogelijkheid om koud water als warm water te leveren. Nu zult u zich misschien af gaan vragen of dit niet erg veel stroom gaat kosten. Immers, het verwarmen van vloeistoffen kan soms veel energie vragen. Gelukkig is dit bij de Aqua Light waterdispenser helemaal niet het geval. Hij is energiezuinig in het gebruik. Hierdoor hebt u geen enkele reden meer om er niet eentje aan te schaffen voor uw werkplek. Twijfel daarom ook niet langer en breng vandaag nog even een bezoekje aan onze website aqualight.nl om meer te weten te komen over wat wij zoal voor u in petto hebben. Wij zijn van alle markten thuis dus hebben voor ieder wat wils. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten op onze site als een nieuwe klant! Graag tot ziens!

Voor een dubbeltje op de eerste rang

In de eerste alinea hebben wij u al verteld dat de aanschaf van de waterdispenser een heel slimme keuze is voor uw portemonnee. Medewerkers drinken namelijk minder koffie en frisdranken en dit betekent dat u hier minder budget voor hoeft te reserveren. Maar nu is het ook nog eens zo dat een waterdispenser bij Aqua Light extra goedkoop is. Wij houden er niet van om onze klanten te confronteren met hoge tarieven en daarom zorgen wij er te allen tijde voor dat u niet al te diep in de buidel hoeft te tasten voor en dergelijke aankoop. Om u niet op kosten te jagen, is er bij ons ook de optie om een waterdispenser te huren voor een bepaalde periode. Zo zit u niet gelijk vast aan een grote aankoop, maar kunt u toch alvast van de voordelen van zo’n apparaat genieten. Daarnaast bieden wij:

  • zeer gunstige voorwaarden
  • vijf jaar garantie op de waterdispenser
  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • topkwaliteit van de bovenste plank

U leest het dus al wel, bij een waterdispenser van Aqua Light krijgt u waar voor uw geld! Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Kijk dan snel op aqualight.nl of neem even contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn