Comfortabel kamperen doe je met een Exped Megamat

“Kamperen is voor veel mensen iets waar ze nooit aan beginnen, omdat ze niet zonder een bepaalde vorm van comfort kunnen. Ze zouden graag midden in de natuurlijk willen leven, al is het maar voor twee weken, maar juist omdat ze hun slaap moeten opofferen vanwege een gebrek aan comfort kiezen ze toch voor een vakantie in een hotel of appartement. Dat is jammer, want het kan natuurlijk wel heel comfortabel zijn als je gaat kamperen met de juiste middelen. Zoals gezegd hebben mensen soms last van slapeloze nachten vanwege de gebrekkige slaapmiddelen. Als je op een traditioneel luchtbed ligt, dan is dat weliswaar beter dan een harde ondergrond, maar het is niet bepaald comfortabel. Het is leuk voor kinderen, want het geeft ze een grappige beweeglijke ervaring en kinderen kunnen vaak overal wel slapen en met voldoende energie wakker worden. Maar als volwassene heb je toch echt 8 uur aan ononderbroken slaap nodig. Met een groot en log luchtbed wordt dat natuurlijk heel lastig. Daardoor lig je al snel te woelen op het luchtbed en als het dan ook nog eens flink warm is op de camping, dan is het natuurlijk geen doen. Men kiest dan liever voor een gewoon bed, want het mag nog zo fijn zijn in de natuur, maar als je niet kunt slapen heb je er niet zoveel aan. Toch kan het een stuk comfortabeler als je bijvoorbeeld geen traditioneel luchtbed koopt maar een Exped Megamat Duo 10. Dit is een dunner luchtbed en heeft bijvoorbeeld niet allemaal van die kuilen zoals een gewoon luchtbed. Een Exped Megamat heeft een mooie vlak oppervlak en is toch nog gewoon 10 cm dik. Het is dus niet een dun matje dat als fatsoenlijke ondergrond doorgaat. Het is een comfortabele ondergrond gevuld met schuim en het is ook nog eens zelf opblaasbaar. Je hoeft dus niet met een pomp in de weer. Je kunt een Exped Megamat wel een beetje extra oppompen met een handpompje. Dat betekent ook dat je de Exped Megamat dus in de jouw gewenste hardheid kunt krijgen. Mocht je op een hele oneffen ondergrond terecht komen, dan kan het een optie zijn om je Exped Megamat net even ietsje harder op te pompen. Daarnaast is een Exped Megamat ook isolerend. Dus als het koud is en de grond waar je op slaapt is bevroren tijdens temperaturen ver beneden nul, dan kun je toch nog prima, en vooral warm, slapen op je Exped Megamat. De ondergrond is veel belangrijker dan je slaapzak. Het mag nog zo’n dikke slaapzak zijn, maar als je direct op de vrieskou ligt te slapen zonder isolatie, dan koelt het lichaam snel af. Kies daarom voor extra comfort en slaapgemak via de Exped Megamat.

Surf naar kifra.nl en bestel jouw Exped Megamat

Mocht je een goed artikel willen kopen waar je heerlijk op kunt slapen, dan kun je terecht op de website van kifra.nl. Kifra is namelijk dé specialist op het gebeid van kampeerartikelen en het is ook nog eens een webwinkel. Dat laatste betekent dus dat je jouw Exped Megamat Duo 10 online kunt bestellen en laten bezorgen. Wel zo gemakkelijk natuurlijk, want daarmee bespaar je jezelf de moeite om naar een winkel te moeten reizen. Kom dus snel langs op kifra.nl en bestel alles wat je nog nodig hebt voor jouw kampeertripje.

Kijk op de site voor meer informatie

Als je meer informatie nodig hebt of als je vragen hebt over een specifiek artikel, dan kun je terecht op kifra.nl. Hier vind je informatie over:

  • Kampeerartikelen
  • Campingmeubelen
  • Slaapartikelen
  • Caravanaccessoires

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn