5 voordelen van een E sigaret

De E sigaret is de afgelopen jaren steeds bekender geworden bij het grote publiek en dat is niet verrassend: het apparaat heeft een groot aantal voordelen in vergelijking met een normale sigaret.  Vanwege alle voordelen van elektronisch roken besluiten steeds meer rokers om over te stappen. Wat zijn de 5 belangrijkste voordelen van een E sigaret?

  • Gezonder voor het lichaam
  • Goedkoper dan gewone tabak
  • Verschillende smaken
  • Zelf de sterkte bepalen
  • Hulpmiddel bij het stoppen

In de eerste plaats is een E sigaret vrij van gevaarlijke stoffen als koolmonoxide en teer. Wanneer je een normale sigaret rookt komen al deze stoffen in je longen terecht, wat serieuze consequenties heeft voor de gezondheid. Met een elektrische sigaret voorkom je dat al deze gevaarlijke stoffen je lichaam binnenkomen. Een E sigaret is samengesteld uit verschillende onderdelen, waaronder een mondstuk, een verwarmingselement en een flesje met vloeistof (voor de smaak). Het mengsel dat je binnenkrijgt stel je zelf samen, je bepaalt dus zelf welke stoffen in je lichaam belanden. Je kunt ook een mengsel maken zonder nicotine, je rookt dan enkel voor de gezelligheid. Een tweede voordeel is dat een E sigaret een stuk goedkoper is dan normale tabak. Het apparaat kost je vaak een paar tientjes, maar daarna hoef je nooit meer sigaretten te kopen. Het enige wat je nodig hebt is de vloeistof, maar de benodigde flesjes koop je gemakkelijk online voor een paar euro. Niet langer hoef je honderden euro’s per jaar weg te gooien en sigaretten, al dit geld blijft veilig in je portemonnee zitten. Wil je dus goedkoper roken, dan is dit apparaat een echte aanrader!

De verschillende smaken van de E sigaret

De E sigaret rook je net even anders dan een normale sigaret. Je neemt het mondstuk in de mond en inhaleert vervolgens de damp. Deze damp bevat geen schadelijke stoffen en dus hoef je ook niet bang te zijn dat mensen om je heen last van je hebben. De rook die je uitblaast is grotendeels geurloze waterdamp, niemand kan hier last van hebben! De vloeistof die je oprookt heeft bovendien een lekker smaakje zodat het roken niet gaat vervelen. Er zijn tientallen smaakjes beschikbaar, je hoeft niet langer genoegen te nemen met de relatief eenvoudige smaak van tabak. Het is belangrijk om van tevoren goed te bepalen welke smaak je lekker vindt. Wanneer je kiest voor een verkeerde vloeistof kan dit het plezier in het roken bederven! Een vierde voordeel van de E sigaret is dat je de sterkte zelf kunt bepalen. Je kunt zelf bepalen hoeveel nicotine je in de vloeistof laat stoppen. Wil je dus veel binnenkrijgen, bijvoorbeeld vlak voordat je gaat stoppen, dan is dit zeker mogelijk. Je kunt ook kiezen om licht te roken, maar meer vloeistof op te maken. Je kunt verschillende flesjes op de plank hebben staan, maar op het moment dat je een smaakje opent moet je deze wel binnen een bepaalde tijd oproken.

Hulp bij stoppen

De E sigaret kan tot slot ook een goed hulpmiddel zijn om te stoppen met roken. Je krijgt nog wel de nicotine binnen waar je lichaam aan verslaafd is, maar je kunt dit langzaam afbouwen. Ook krijg je niet langer alle schadelijke stoffen zoals teer en koolstofdioxide binnen. Je beschermt je lichaam tegen de negatieve gevolgen van roken en kunt langzaam je gebruik minderen. Wil je het eens proberen? Surf naar https://dampershop.nl/e-sigaret-kopen/en bestel vandaag nog. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende producten, maak daarom een weloverwogen keuze!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn